»  Home »  Arhiva Articole »  Credite avantajoase, credite rapide, credite pentru restantieri - cele mai cautate credite
Oferte credite Persoane fizice
» Credite nevoi personale EUR » Credite nevoi personale LEI » Credite nevoi personale USD » Credite nevoi personale CHF
Credite personale cu garantii
» Credite Nevoi Personale cu Ipoteca » Credite Nevoi Personale cu Giranti
Linkuri sponsorizate
Credite personale fara garantii
» Credite personale fara garantii » Credite personale bunuri de consum » Credite personale pentru Vacanta » Credite personale pentru Studii » Credite pentru tratamente medicale
Credite de REFINANTARE
» Credite personale cu Ipoteca » Credite nevoi personale fara garantii
» Credite personale - promotii » GRAD DE INDATORARE
NEWSLETTER

Email :

SONDAJ CREDITE PERSONALE
VREAU/COMPARA
» Cel mai ieftin credit personal » Un credit personal potrivit » Credit personal maxim
CALCULATOR CREDITE
» Calculator plata anticipata » DAE credite personale » Calculator credit maxim » Venit minim necesar » Compara 2 credite personale » Calculator rate credit » Calculator venit net » Calculator credit net
Curs valutar/ curs BNR

EUR 4.6695 RON 0.0035 fata de ieri
USD 4.0518 RON 0.017 fata de ieri
XAU 164.616 RON -0.4466 fata de ieri

din data de 21.06.2018

oferit de CursValutarBanci.ro
Curs valutar toate valuteleCompara curs valutar Banci

Dobanzi Interbancare
Evolutie Euribor-Robor-Libor

BUBOR / ROBOR
ON: 5.99
1M: 6.64
3M: 6.75
6M: 7.09
12M: 7.09
EURIBOR
1M: 0.847
3M: 1.045
6M: 1.269
12M: 1.54
LIBOR
 USDCHF
1M: 0.25625 0.13167
3M: 0.28844 0.17083
6M: 0.4525 0.24
12M: 0.76538 0.51833


Credite avantajoase, credite rapide, credite pentru restantieri - cele mai cautate credite

[Duminica ,03 Feb 2008]

Din experienta celor 2 ani de intermediere credite pentru persoane fizice, cel mai avantajos credit, cel mai rapid credit, cel mai simplu de luat credit, au fost raspunsurile la intrebarea Ce fel de credit doriti? adresata de catre noi clientior nostri.

Din experienta celor 2 ani de intermediere de credite pentru persoane fizice, cel mai avantajos credit, cel mai rapid credit, cel mai simplu de luat credit, au fost raspunsurile la intrebarea Ce fel de credit doriti? adresata de catre noi clientior nostri.

Evident ca atunic cand auzi vreau cel mai avantajos credit, prima data te gandesti la cel mai ieftin credit. , adica la creditul cu cele mai mici costuri.
Dar consumatorii de credite nu vor cel mai ieftin credit, ei vor cel mai avantajos credit, adica cel mai avantajos credit pentru ei.

Care-i cel mai avantajos credit?

Cel mai avantajor credit difera de la un client la altul. Pentru unii clienti, un credit cu cea mai mica rata lunara poate fi cel mai avantajos credit, pentru altii un credit cat mai mare poate fi cel mai avantajos credit, in timp ce pentru altii creditul cel mai rapid, creditul la domiciliu poate fi cel mai avatajos credit.

Este un credit cu rata mica cel mai avantajos credit?
Pentru a plati o rata mica, este necesar ca perioada de creditare sa fie cat mai mare, lucru care duce la cresterea semnificativa a dobanzii platita bancii pentru perioada de creditare respectiva (suma totala de rambursate este cu atat mai mare cu cat creste perioada de creditare).

La prima vedere nu este un credit avantajos intrucat cine alege o astfel de varianta de credit, plateste mai multa dobanda bancii, deci suma totala de ramburst bancii va fi mai mare.

Avand insa in vedere ca multe familii nu-si pot permite rate de credit mari, acest tip de credit este cel mai avantajos (lor) tip de credit pentru ei.

Cel mai rapid credit poate fi cel mai avantajos credit?

O alta categorie de clienti sunt cei care doresc un credit “acum”, “pe loc”, “maine”, “cat mai rapid”.
Aceasta categorie de clienti nu da mare importanta ratei lunare, costurilor creditului, cel mai important aspect fiind “rapiditatea cu care-l pote obtine. “ Insa rapiditatea costa!

Iarasi, creditele cele mai rapide sunt de obicei si cele mai scumpe credite. Sa luam ca si exmplu creditele in magazine, creditele pe card, creditele oferite de IFN-uri gen PROVIDENT FINANICAL care ofera credite rapide dar in conditii mai scumpe.
Atat timp cat acel credit ii ajuta sa-si rezolve o problema, sa-si tina o promisiune, sa ajute pe cineva drag, pentru ei, este cel mai avantajos credit.

Credite pentru restantieri

Ajunsi cu buna stiinta sau nu in Biroul de credit, consumnatorii de credite inregistrati in cu informatii negative nu renunta la ideea de a mai lua si alte credite.
Atfel, creditele pentru restantieri este o alta categorie de credite cautata de consumatorii de credite, fie ele de consum, auto sau pentru locuinta.

Daca pana nu demult restantierii nu prea aveau sanse in a mai accesa un credit, odata cu aparitia noilor norme de creditare, bancile au deja in portofoliu credite destinate acestei categorii de clientela.

Astfel banci precum BCR, Banca Transilvania, OTP, CEC, Bancpost, Unicredit Tiriac Bank si nu numai, ofera credite si restantierilor, cu conditia ca restantele inregistrate sa nu depaseasca o anumita suma sau o anumita perioada.

O alta conditie este ca aceste informatii sa fie declarate bancii inca de la inceput, in caz contrar, “candidatul la credit” risca sa nu mai obttina creditul pentru care a aplicat.


Citeste tot articolul in
Alte articole financiare/imobiliare similare


BCR vinde credite de nevoi personale cu dobanzi mai mici cu 20% fata de cele standard

Pentru a sarbatori aniversarea a 20 ani de la infiintare, BCR a decis sa ofere celor interesati credite de nevoi personale fara garantii in conditii speciale.

Alpha Bank revine cu creditul de nevoi personale cu ipoteca pentru refinantare ALL in 1

Alpha Bank a decis sa reactiveze vechiul credit de nevoi personale cu ipoteca detinat refinantarii altor credite-ALL IN 1.

ALL IN 1 exista in portofoliul banii, dar din motive de prudentialitate banca a decis sa renunte la acest produs si nu numai.

Promotie la creditele de nevoi personale pentru refinantare de la CEC

In perioada 6 septembrie – 10 decembrie 2010, creditele de nevoi personale destinate refinantarii oferite de CEC BANK au conditii promotionale.

BCR simplifica procedura de reesalonare a creditelor pentru clientii care au dificultati la plata ratelor

BCR a simplificat procedura de re-esalonare a imprumuturilor pentru clientii cu dificultati de plata creditelor, sustine institutia de credit intr-un comunicat de presa.

Home | Stiri financiar bancare | Taxe/impozite | Cauta Credit personal cu ipoteca sau credit ipotecar | Contact | Parteneri | Termeni si conditii
Copyright © 2007-2018
Compara dobanzi bancare la depozite si conturi de economii oferite de banci